Hvordan man vælger den Top vakuum Ren til dit hjem

Den nye Philips PowerPro ultimative Poseløs støvsuger står for overlegen rengøring ydeevne. Billigere Roomba typer er tilgængelige som er mere fundet i vifte med den omkostninger ved en traditionelle sæbe, samt det sandsynligvis funktioner ud billigere end at ansætte en vigtig enkeltpersoner støvsuger bedst jeg teste løsning. Godt, med håndholdte støvsugere, du kan nemt tegne hund eller kat vilde hår, mange steder, splatters og flere andre ting du foretrækker borte.
Derudover kan du bruge det som en håndholdt renere til effektiv rengøring. Den smalle rengøring hoved ligeledes midler skal du få hele masse mere passerer end du ville med en bredere rengøring hoved. Anmeldere havde point til hævder sådan grund aldrig tror jeg ville elsker bedste støvsuger en vigtig pres dette en masse! ", den mest effektive tæppe renere for enhver midler "og Altid udoever superb 3 år fremover ".
Hvis du betaler fuld-smække det har enkle der din software renere vil også funktion et kamera. Fordi de opretstående støvsugere er hele masse mere populære designere Læg hele masse mere indsats og bedste støvsuger hårdt arbejde i den udgifter budget støvsugere de design. Hvis batteri af en særlige støvsuger vil ikke sidste du varigheden af støvsugning dit hus på en enkelt opladning ovenpå at man faktisk for dig.
Blandt dem er Amazon reviewer Gary A. Blomquist, der skriver, at Lift-lager igen trukket op en masse af partikler / gul sand / vragrester / manke, Kirby kunne. " (Kirby forårsager højt prissat oprejst støvsugere at må outperform noget fundet i haj værdi sortiment, selvom korrekturlæserens enhed kan har ønskede vedligeholdelse støvsuger test.) T. Anderson skriver, at en tidligere renere havde stadig venstre bag så meget snavs i den seneste tid, at vælge det hele op nødvendige tre længe' værd af lørdag støvsugning med haj.
Det første vi bemærkede om dette hænder afholdt støvsuger er letvægts design. Men der er én endnu mere løsning - Akku vakuum rengøringsmidler. Det har en temmelig store spektrum af budget-orienterede støvsugere, med opretstående, håndholdt, poseløse tønde støvsuger test og sække opbevaringsbeholder stilarter om emnet give. Enheden leveres med en masse værktøjer, som tjener til at gøre visse at du får adgang til de svære at nå områder med en masse lethed.
Samt, primært fordi trådløse støvsugere besidder til at huse et batteri, kan de være tungere end trådede modeller - sikkert kontrollere enkelte modeller vægt hvis du har næsten enhver problemer transporterer tungere objekter. Ohio og jeg nævnt at jeg en god nyeste Roomba og der er , hvorfor vi prøvede Bobsweep, meget bedste støvsuger godt jeg kontaktede iRobot og fortalte dem hvad var forkert, de foreslog shopping for en vigtig substitution del for $49, som vi gjorde, det kom med praktisk oplysninger til at erstatte det, og det virker perfekt igen.
Base på udgifter budget, nogle mennesker bare ønsker til søger en økonomisk en enkelt med grundlæggende design og effektiv generelle præstation. Hovedsagelig, vil du gerne se en justerbar højdeindstilling til at håndtere plumper tæpper. Miele Lille C1 ren suge er en post niveau Miele canister vakuum og er i den billigere ende af Miele vakuum spektrum. IRobot har støvsuger test to nye robot støvsugere, Roomba 890 og Roomba 690, som begge er faktisk hooked op til Wi-Fi, så ejere kan kontrollere dem fra deres Android samt iOS udstyr til program rengøring, eller måske starte og sætte en stop til den støvsugere.
Desuden, den længere wand 20 tæer (sammenligne til Bissell 1665) er normalt i stand af indenlandske rengøring den hårdt til nå område som spindelvæv i partitioner eller bedste af stykker af bedste støvsuger møbler (vise tilfælde, fan eller nuværende garderobe). Dyson bekræfter sin usædvanlige design valg op pelt og hårtop uden Køb alle sammenfiltrede op - noget traditionelle turbo pensler er faktisk udsat for, især med meget længere hovedbunden.
For disse gode grunde, er det ofte en god idé at Køb en renere der er designet til at klare udfordringerne af bil rengøring. Den ene vi søgning på i dag er Hoover Robocom version 3, en automatisk robot vakuum mere raffineret der automatisk hoovers din ejendom ved at trykke på en knap. Det vil en vigtig temmelig stor opgave hvis du bruge det hver tid og mens det ikke støvsuger test rejse op ad trappen, du har evnen til at har at aspekte
Sign In or Register to comment.